Samen spelen, samen groeien.

Buitenschoolse opvang

Voor de kinderen van 4 jaar en ouder is er voor en na schooltijd van alles te doen bij de buitenschoolse opvang (BSO) van IKC De Hofvijver. Er wordt gebruik gemaakt van de aula en een lokaal. De kinderen worden uit de klas opgehaald of lopen zelf vanuit school door naar de BSO waar ze gezellig beginnen met het vertellen over hun dag aan de medewerkers onder het genot van een cracker, boterham, rijstwafel of iets anders lekkers. Daarna kunnen de kinderen kiezen uit verschillende activiteiten. Om half vijf is er een groente- en fruitmoment voor een gezond tussendoortje.

Er is van alles te doen! Na schooltijd en in de vakantie staat er voor de kinderen een uitdagend activiteitenprogramma klaar. Naast de creativiteit van de medewerkers zelf, werken wij met Doenkids; een database met duizenden activiteiten voor nog meer creativiteit en variatie. De ene dag wordt er geknutseld en de andere keer spelen of sporten we op het plein. Wij houden ook van bakken en koken. Willen de kinderen even relaxen met een boekje op de bank? Dan kan dat natuurlijk ook! 

Wij bieden verschillende vormen van buitenschoolse opvang aan:
- Voor school (ontbijtclub): van 7.30 tot 8.30 uur met eventueel verlengde ontbijtclub vanaf 7.00 uur.
- Na school: van einde schooltijd tot 18.30 uur.
- Vakantieopvang: van 7.30 tot 18.30 uur, met eventueel verlengde opvang vanaf 7.00 uur.
- Op studiedagen: van 7.30 tot 18.30 uur, met eventueel verlengde opvang vanaf 7.00 uur

Wilt u meer weten of een keertje komen kijken? Op de website van Junis, locatie IKC Hofvijver vindt u meer informatie en vraagt u eenvoudig een rondleiding aan en kunt u zich inschrijven.

U kunt ook contact opnemen met de medewerkers van onze klantenservice via 0172–745850 of mailen via klantenservice@junis.nl.
De afdeling klantenservice is tijdens werkdagen bereikbaar van 8.30 en 13.00 uur en in de middag op afspraak.

Wilt u weten wat buitenschoolse opvang kost? Met de online rekentool berekent u, uw netto maandkosten.