Elke dag zijn er vele activiteiten en uitdagende programma's.

Buitenschoolse opvang

De Hofvijver biedt in samenwerking met kinderdagverblijf de Drie Ballonnen voor- en naschoolse opvang aan. De opvang wordt aangeboden in de locatie Forelsloot. De aula en het speellokaal zijn ingericht tot een prachtige speelruimte. De kinderen kunnen na schooltijd zo naar de opvang lopen of ze worden opgehaald door de medewerkers van de Drie Ballonnen.

De Drie Ballonnen biedt dagelijks een activiteitenprogramma met daarin tal van creatieve activiteiten, sport- en spelaanbod. Er is veel materiaal aanwezig voor de kinderen om na school lekker mee te spelen. Ook in de schoolvakanties worden er verschillende uitjes en sportieve en creatieve workshops georganiseerd.

De Drie Ballonnen hanteert een gunstig tarief. De tarieven kunt u hier vinden. Ook hebben zij ruime openingstijden van 07.00 uur ’s ochtends tot 18.30 uur ’s avonds.

Aanmelden

Wilt u uw kind aanmelden voor de BSO of heeft u vragen? Dan kunt u terecht op de website www.drieballonnen.nl of neem contact op met Kim Lagerweij via lagerweij@drieballonnen.nl of telefoonnummer 06-51087560.
Klik hier om u direct in te schrijven.