De ouderapp biedt duidelijke en directe communicatie.

Ouderapp

De Hofvijver maakt gebruik van de ouderapp Parro. Goede en snelle communicatie met u als ouder vinden wij belangrijk, daarom maken wij vanaf nu gebruik van de app. Wij kunnen namelijk gemakkelijk en snel berichten versturen in een afgeschermde omgeving. De app is makkelijk te gebruiken en vereenvoudigt de communicatie tussen de medewerkers van De Hofvijver en u.

De app biedt vele functies:

Altijd op de hoogte
Het wordt voor ons makkelijk om u op de hoogte te houden. Onze berichten komen direct aan én deze kunt u - in tegenstelling tot briefjes - niet kwijtraken!

Bekijk de leukste momenten van uw kind
Wij kunnen (bijvoorbeeld) tijdens het schoolreisje heel eenvoudig de leukste foto’s met u delen. Geniet mee met de leukste avonturen van uw kind.

Direct contact met onze school
Wij hebben hiermee één plek in handen om met u (privé) en met alle andere ouders te communiceren. Wij kunnen via Parro direct contact hebben.

Veilig & privé
Foto’s worden veilig gedeeld binnen onze eigen schoolomgeving. Via Parro kunt u aangeven waar foto’s van uw kind gedeeld mogen worden.

De app is ontworpen voor op de smartphone, maar kan op alle devices worden gebruikt.

De Ouderapp

Wat is de ouderapp?

Met de ouderapp van Parro kunnen wij makkelijk communiceren met ouders. Het communicatieproces is hierdoor sneller en efficiënter. Lees meer »

Wat zijn de mogelijkheden?

De ouderapp biedt veel functies aan. Ouders ontvangen onder andere alle belangrijke berichten en kunnen via Parro direct contact hebben. Lees meer »

Is het veilig?

Veiligheid en privacy staan uiteraard voorop. Zo worden persoonlijke gegevens afgeschermd en wordt er gebruikgemaakt van inloggegevens. Lees meer »

Kan ik de app op mijn mobiele telefoon bekijken?

De ouderapp kan naast de mobiele telefoon ook via een laptop of tablet bekeken en bediend worden. Lees meer »

Download de ouderapp