Samen spelen, samen groeien.

Kinderdagopvang

Op ons kinderdagverblijf kunnen kinderen van 0 tot 4 jaar terecht voor een veilige, gezellige en uitdagende omgeving om op te groeien, te ontdekken en te spelen. Onze pedagogisch medewerkers begeleiden de kinderen bij het verkennen van hun grenzen en geven hun houvast als dit nodig is. Spelenderwijs groeien de kinderen in hun individuele en sociale vaardigheden.De persoonlijke afstemming resulteert in goede resultaten.

Moderne kinderopvang

Voor de jongste kinderen is er kinderdagopvang binnen het IKC.
De kinderopvang heeft een groep voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Het lokaal is licht en modern ingericht en er valt van alles te ontdekken. Klim- en klautertechnieken oefenen op de speciale toestellen, hoge torens bouwen met de blokken, knutselen, ‘optreden’ op het speciale minipodium of iets anders, het kan allemaal!
Buiten hebben de kinderen een fijne eigen buitenruimte, waar ze direct vanuit het lokaal naar toe kunnen. IKC De Hofvijver heeft 2 slaapkamers waar de kinderen heerlijk kunnen uitrusten.

Unieke aspecten:
- Ontdekkingsspeelplein.
- Samenwerking opvang en onderwijs in een gezamenlijke unit.
- Er is een doorgaande leerlijn, zoals de thema's die aansluiten bij de school.
- Met de oudste peuters gaan wij regelmatig sfeer proeven bij de kleuters.


Wilt u meer weten of een keertje komen kijken? Op de website van Junis, locatie IKC Hofvijver vindt u meer informatie en vraagt u eenvoudig een rondleiding aan en kunt u zich inschrijven.

U kunt ook contact opnemen met de medewerkers van onze klantenservice via 0172–745850 of mailen via klantenservice@junis.nl.
De afdeling klantenservice is tijdens werkdagen bereikbaar van 8.30 en 13.00 uur en in de middag op afspraak.

Wilt u weten wat kinderopvang kost? Met de online rekentool berekent u, uw netto maandkosten.