Kikker

Welkom bij basisgroep Kikker.

Onze basisgroep heet Kikker en we zijn met 24 kinderen. Met zijn allen zijn we een gezellige groep. We houden van grapjes en doen goed ons best.

Soms krijgen we les met alle leerlingen van onze basisgroep en soms splitsen de juffen ons op in leerjaar 3 en leerjaar 1-2. Dan zitten we in verschillende lokalen en krijgen we ook les van de andere juffen uit unit 1.

Op maandag, dinsdag, woensdag is juf Jelly in de groep en op donderdag en vrijdag is juf Anja er. Het grappige is dat haar 3 dochters ook met veel plezier op de “Hofvijver” hebben gezeten.

Als kinderen ziek zijn, dan willen de juffen graag dat de ouders dit voor 8.30 uur vertellen. (Via de mail of telefoon.)

In de grote gymzaal hebben wij op donderdagmiddag een spelles en op de vrijdagochtend toestelgym. De kinderen gymmen op gymschoenen en de gymkleren die ze gebruiken mogen in een tasje op school blijven. In de kleine pauze (± 10.15 uur) mag iedereen iets meenemen om te drinken (water of dun aangelengde limonade) en te eten.

Op woensdag, donderdag en vrijdag is het gruitdag. Dan krijgen we fruit of groente van school of de kinderen nemen dan zelf iets mee. Voor de lunch mag je brood en drinken meenemen. (Wij zijn een gezonde school, dus geen snoep, cake e.d.)

Groetjes,

De juffen en kinderen van Kikker