Mijn functie bestaat vooral uit het leidinggeven aan een geweldige groep leerkrachten. Daarbij zorg ik dat alle zaken voor het team “up to date” zijn, zodat zij uitdagend én passend onderwijs kunnen geven aan de aan ons toevertrouwde leerlingen. Hiernaast vertegenwoordig ik de school “naar buiten” en verzorg de contacten tussen de school, ouders/verzorgers, en andere organisaties. In mijn vrije tijd reis ik graag en maak ik video-verslagen van deze reizen.

Meester Hans

Directeur - leerkracht

Hoe geweldig is het om de kinderen nieuwe digitale vaardigheden bij te brengen. Vaardigheden die hen helpen om zich goed voor te bereiden op de toekomst. Mijn affiniteit met ICT zet ik daar graag bij in! Mijn grootste hobby is vliegvissen. 1 keer per jaar ben ik dan ook met mijn vader in Slovenië te vinden.

Meester Micha

Adjunct directeur - ICT'er

Deze juf reist graag de wereld rond en deelt dat graag met de kinderen. In de basisgroep hangt een grote wereldkaart, waarop we regelmatig landen opzoeken. De juf leest ook heel graag voor het uit boek “In een land hier ver vandaan….”. De dingen die we daar horen koppelt de juf vaak aan de geschiedenisles, want daar is ze ook groot fan van! Vooral over de Tweede Wereldoorlog raken we met elkaar maar niet uitgepraat. Ik vind het heerlijk om de kinderen betekenisvol de wereld te laten ontdekken.

Juf Rebecca

Leerkracht

Ik vind het erg leuk om de lessen natuur & techniek te verzorgen in unit 3. Ik moet me soms inhouden om niet de hele les vol te praten. Vooral het volgen van de natuur om ons heen gedurende het jaar heeft mijn interesse. Wat verandert er, waarom verandert dit en hoe ziet dat eruit? Het is natuurlijk het leukst als de kinderen dit zelf kunnen ontdekken!

Juf Malinka

Leerkracht - iCoach

Ik hou enorm van mijn werk! Rekenen, lezen, de creatieve vakken. Ik geef ze allemaal met veel plezier, maar geschiedenis is mijn absolute favoriet. Ik vind het geweldig om kinderen enthousiast te maken voor een vak met zo’n stoffig imago. Thuis ontspan ik door lekker met de hond te wandelen, te lezen, te schilderen of te schrijven. Ook ga ik graag uit eten met mijn man en vrienden.

Juf Josje

Leerkracht

Het jonge kind. Daar ligt mijn passie. Al meer dan twintig jaar werk ik met 4, 5, 6 en 7-jarigen. Een aantal jaren geleden heb ik mij verder verdiept in het jonge kind. Sindsdien kan ik mij: “Specialist het jonge kind” noemen. Het geven van verschillende vakken m.b.t. verschillende ontwikkelingsgebieden blijft mij motiveren. In mijn vrije tijd houd ik ervan om verschillende dingen te doen: sporten, wandelen, of met mijn gezin samen zijn.

Juf Mariëlle

Leerkracht

beschrijving

Juf Mieke

IB'er

Ik draag er zorg voor dat de facturen voor de school op tijd betaald worden, zodat de leerkrachten en leerlingen met hun materiaal aan de slag kunnen. De nieuwe leerlingen schrijf ik ook in. Verder ondersteun ik de directie met diverse administratieve taken. In mijn vrije tijd houd ik ervan om te wandelen, fietsen, films kijken of te lezen. Ook vind ik het leuk om samen met mijn drie dochters gezellige dingen te doen.

Juf Irene

Administratief medewerkster

beschrijving

Juf Anneke

Leerkracht

Ik geef al jaren met veel plezier les in de onderbouw. Ik hoop een veilige omgeving voor de kinderen te creeëren en ze op een positieve manier iets mee te geven voor de toekomst. Het is geweldig om de groei van de kinderen in een schooljaar te zien. Daarnaast zit ik sinds een aantal jaar in de medezeggenschapsraad. Ik vind het fijn om ook op die manier een steentje bij te dragen aan de school. In mijn vrije tijd lees ik graag en doe ik leuke dingen met mijn gezin.

Juf Marianne

Leerkracht

beschrijving

Juf Abbey-Jane

Leerkracht

Beschrijving

Meester Jos

Leerkracht

Lesgeven is mijn grote passie. Sinds een paar jaar mag ik mijzelf Specialist Jonge Kind noemen. Ik vind het geweldig om kinderen te zien genieten van alles wat ze leren! Heerlijk is het om kinderen te begeleiden in het proces van het leren lezen. Lesgeven aan het jonge kind is iets moois. Iets wat ik heel graag doe. En als ik niet werk? Dan geniet ik van mijn 2 kinderen thuis. Mijn andere grote passie!

Juf Rianne

Leerkracht

De woorden rekenen en tekenen lijken op elkaar, maar ook de vakken hebben raakvlakken. Van elke rekensom kun je een tekening maken. Zo zie je of iemand de som goed begrijpt. Dit is naast het automatiseren en cijferen één van de belangrijkste zaken van mijn rekenles. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig, bak ik taarten en loop ik 10 km hard.

Juf Aletta

Leerkracht - rekenspecialist

Hoe mooi is het om te zien dat de kinderen gedurende een dag volop nieuwe ervaringen opdoen door te spelen, ontdekken en experimenteren. Die bedrijvigheid in combinatie met het enthousiasme zorgt ervoor dat elke dag voor mij bijzonder is. Ik geniet enorm van de natuur, maar een dagje shoppen met mijn dochters word ik ook heel blij!

Juf Anja

Leerkracht

Kinderen verder te helpen op de weg naar de volwassenheid. Wat super fijn om daaraan mee te mogen werken. Ik geniet ervan om samen te mogen werken met kinderen. Binnen het werken in units geef ik verschillende vakken, daarbij richt ik mij vooral op taal en spelling. Ik houd ervan om de lessen te combineren met een beetje humor. Het moet vooral leuk zijn om naar school te gaan. Bovendien is dat een goed startpunt om dingen te onthouden. Verder houd ik erg van muziek en theater.

Juf Marieke

Leerkracht