Michiel de Ruyter

Welkom in basisgroep Michiel de Ruyter,

Wij zijn een gezellige basisgroep bestaande uit kinderen van de leerjaren 6, 7, 8 en onze goudvis! Totaal zijn we met 24 kinderen. Dat is fijn, want zo kunnen we elkaar helpen en dingen van elkaar leren. Iedere morgen komen we eerst samen in onze basisgroep. Na de grote pauze eten we daar ook onze boterham(men) op en kijken we ondertussen naar het Jeugdjournaal. Daar zien we dingen waar we ook over napraten met elkaar. Aan het eind van de dag komen we ook weer samen om de dag af te sluiten.

Iedereen heeft een eigen taak in de klas. Zo verloopt alles plezierig. Wij vinden respect erg belangrijk in onze klas. Iedereen mag zijn wie hij of zij is. Van pesten houden wij niet!

Op maandag t/m vrijdag is juf Rebecca onze basisgroepleerkracht.

Op dinsdag en donderdag hebben wij gym en op woensdag t/m vrijdag zijn er de “Gruitdagen”. Dan krijgen wij fruit of groente van de school.

Wij werken bij de meeste vakken op onze eigen laptop. Daarvoor is het belangrijk dat we iedere dag onze eigen oordopjes meenemen. Natuurlijk moeten we ook onze pen niet vergeten, want iedere week schrijven we ook nog.

Groetjes,

Basisgroep Michiel de Ruyter