Pluk

Welkom in basisgroep Pluk,

Wij zijn een gezellige basisgroep bestaande uit kinderen van de leerjaren 1,2 en 3. We zijn met 24 kinderen. Iedere morgen komen we eerst samen in onze basisgroep. Om 09.15 uur gaan de kleuters naar groep Floddertje en de kinderen van groep 3 van Floddertje komen bij ons. De kleuters gaan dan met elkaar aan het werk en naar buiten. De kinderen van groep 3 doen dan taal, rekenen en schrijven. Zij hebben allemaal een eigen la met een etui die ze mee nemen naar de verschillende ruimtes.

Om 12 uur komen we dan weer terug in onze basisgroep, waar we gezellig met elkaar eten en buiten spelen. In de middag blijven we in onze basisgroep, waar we samen werken, spelen en leren van elkaar.

Op donderdag en vrijdag gaan we naar de gym. Op donderdag hebben we een spelles met onze basisgroep en op vrijdag gaan de kleuters en groep 3 apart gymmen. Er staan dan allemaal toestellen klaar in de gymzaal.

Woensdag t/m vrijdag zijn er de "Gruitdagen". Dan krijgen we fruit of groente van de school.

Op maandag en dinsdag staat juf Rianne bij ons voor de groep en op donderdag en vrijdag juf Marianne. Op woensdag wisselen de juffen af. Juf Rianne en juf Marianne werken al heel wat jaar samen en dat bevalt ze heel erg goed!

Groetjes,

Basisgroep Pluk